Birou: B-dul Apicultorilor nr. 10, sector 1, Bucureşti
Showroom: Str. George Ranetti nr. 2-8, sector 6, Bucureşti

Premium Regie

Premium s-a gândit la toate nevoile tale şi a conceput cele mai diverse tipuri de apartamente, în cele mai practice zone din Bucureşti! Alegerea îţi aparţine!

Apartamentele dispun de terase spaţioase şi grădini private, iar vederea este plăcută, în orice ansamblu Premium alegi să te muţi.

Astfel, dacă preferi o viaţă activă, Premium Regie eşte la doi paşi de orice mijloc de transport în comun. De aici, din balconul tău, vei putea privi râul Dâmboviţa sau parcul Universităţii Politehnice, vederea nefiind obstrucţionată de clădiri înalte.

Într-o oază de linişte, în nordul Bucureştiului, lângă pădurea Băneasa şi lacul Herăstrău, complexul North Lane Residence a fost conceput pentru o comunitate Premium cu standarde de viaţă europene. Aproape de aeroport şi de DN1, North Lane este locaţia perfectă pentru oamenii de afaceri, pentru că drumurile spre întâlnirile de business trebuie să fie cât mai scurte. Premium North Lane îţi pune la dispoziţie, de asemenea, o diversitate de modele de apartamente, printre care şi penthouse-uri. Poţi, de asemenea, să închiriezi un o locuinţă mobilată şi utilată pentru cele mai exigente gusturi.

Apartamentele North Lane sunt finalizate, potrivite pentru mutare imediată sau investiţie sigură, pe termen lung. Apartamentul închiriat poate deveni al tău. Transformă-ţi chiria în rată printr-o investiţie sigură, cu cea mai avantajoasă dobândă, de 6-9% pe an, şi te muţi imediat în apartamentul tău Premium North Lane.

Apartamentele sunt concepute în configuraţii practice, eficiente şi dispun de designuri moderne. Dotări de top au fost îmbinate într-un stil prietenos, confortabil și convenabil.

Fiecare apartament dispune de o centrală termică proprie cu contor de gaze montat în exterior. Înregistrarea consumului pentru utilităţi se face separat, în cazul fiecărui apartament în parte, pentru curent electric, apă şi gaze. Ţevile instalaţiilor de încălzire şi alimentare cu apă sunt din cupru, iar instalaţia electrică este realizată prin ţeavă, în pardoseală şi pe tavan, sub plafon de rigips, din conductor de cupru. Compartimentările interioare sunt făcute din BCA (Ytong) şi sunt tencuite. 
Instalaţiile aparatelor de aer condiţionat au fost concepute pentru ca scurgerea condensului să fie direcţionată direct în canalizare.
Apartamentele sunt predate la cheie, cu gresie, faianţă, parchet, centrală proprie, obiecte sanitare, uşi de interior şi de exterior, calorifere, instalaţii electrice, tâmplărie PVC 7 camere Salamander cu geamuri tripan. 

... vezi mai mult
descarcă schița apartamentului

Fișă tehnică

Număr: 1203
Tip apartament: Garsonieră
Suprafața total construita: 46.1 mp
Suprafață balcon/terasă: 9.5 mp
Suprafața totală utilă: 38.4 mp
Situatie apartment: Vândut
Preț vânzare: Vândut

Dotări si facilități

 • Premium Regie este un imobil de locuinţe din zona Politehnica/Grozăveşti, cu regim de înălţime S+D+P+7E+8R.
 • Premium Regie este construit pe strada George Ranetti nr. 2-8, la 50 de metri de cheiul Dâmboviţei, în vecinătatea Universităţii Politehnica Bucureşti (vizavi de căminele studenţeşti din Regie).
 • Este o zona liniştită şi permite o vedere largă spre parcul Universităţii Politehnice şi spre râul Dâmboviţa.
 • Este aproape de staţiile de metrou Grozăveşti şi Petrache Poenaru (fosta Semănătoarea) precum şi de complexul comercial Orhideea.
 • Blocul este format din 2 tronsoane şi cuprinde garsoniere şi apartamente cu 2, 3 şi 4 camere.
 • Premium Regie dispune de 232 de locuri de parcare, în interior şi în exterior. Parcarea interioară este construită pe două nivele, la subsol şi demisol.
 • Structura de rezistenţă a blocului: fundaţia este de tip radier general (cu grosimea de 1 m), iar pereţii sunt din beton armat. Ansamblul rezistă chiar şi la seisme de peste 8 grade Richter.
 • Hidroizolaţia este tradiţională, pe bază de membrană bituminoasă. Aceasta a fost folosită la terase, balcoane şi fundaţie.
 • Termoizolaţia exterioară este realizată din polistiren expandat EPS 80, cu o grosime de 10 cm, acoperit cu tencuială şi vopsea acrilică.
 • Balcoanele şi terasele vor fi prevăzute cu scurgeri ce ajung direct în canalizare.
 • Compartimentările sunt realizate cu pereţi din beton şi BCA Ytong.
 • Finisajele şi dotările sunt de calitate: faţadă modernă, granit pe holuri, balustrade de aluminiu, 2 lifturi hidraulice Schindler, de 8 persoane, pentru fiecare scară, gresie şi faianţă fabricate în Spania şi Italia, uşă blindată cu închideri multiple etc.
 • Apartamentele de la parter sunt prevăzute cu terase şi grădini.
 • Accesul în cele 2 subsoluri se face pe rampe moderne, cu funcţie de degivrare.
 • Fiecare apartament va fi contorizat separat pentru apă, gaz şi curent electric şi va avea centrală proprie, marca Buderus, cu putere de 25 kW pentru garsoniere şi 2 camere, respectiv de 28 kW pentru apartamentele cu 3 şi 4 camere.
 • Instalaţia termică şi cea sanitară sunt realizate din ţevi de cupru, izolate şi îngropate în şapă.
 • Instalaţia electrică este realizată prin ţeavă, în pardoseală şi pe tavan, sub plafon de rigips, din conductor de cupru. Tabloul electric are siguranţe separate pentru circuitele de forţă.
 • Instalaţia de scurgere a condensului pentru aparatele de aer condiţionat este racordată direct la canalizare.
 • Ferestrele sunt prevăzute cu tâmplărie PVC cu geam tripan, salamander (7 camere), feronerie Roto.