Birou: B-dul Apicultorilor nr. 10, sector 1, Bucureşti
Showroom: Str. George Ranetti nr. 2-8, sector 6, Bucureşti

Termeni și condiții

Termeni de utilizare

UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE ESTE CONDITIONATA DE ACCEPTAREA SI RESPECTAREA PREZENTELOR CONDITII DE UTILIZARE.

Datele si fotografiile prezentate in acest website au caracter strict informativ si nu angajeaza in nici un fel raspunderea S.C. CONLUX DEVELOPMENT S.R.L. (in continuare "Premium"). Premium isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului. Preturile apartamentelor de pe acest website nu contin TVA. Informatiile despre constructii, materialele folosite sau datele tehnice prezentate pe acest website nu au valoare contractuala intre parti.

Continutul site-ului www.premium.ro va fi folosit numai in scopuri legale. Continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, publicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica, fara permisiunea prealabila scrisa a Premium. Informatiile si materialele obtinute de pe sau prin intermediul acestui website si continutul www.premium.ro pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora sau crearea de produse derivate.

In nici o circumstanta, Premium nu poate fi responsabila pentru costurile si/sau pierderile directe sau indirecte, rezultate din sau legate in orice fel de folosirea informatiilor de pe www.premium.ro.

Utilizatorul website-ului (in continuare "Utilizatorul") este de acord sa exonereze de raspundere Premium cu privire la orice pierdere suferita in vreun fel ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor Conditii de utilizare.

Premium nu garanteaza ca accesul la informatiile si datele transmise prin intermediul acestui website va fi neintrerupt sau fara erori, ca website-ul sau serverul care il pune la dispozitia Utilizatorului este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna Utilizatorului sau ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind website-ul www.premium.ro va fi permanent in siguranta.

Prin acordul exprimat prin accesarea si utilizarea website-ului www.Premium.ro, datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Utilizator pot fi prelucrate si utilizate de Premium in orice activitati si scopuri legate de vanzari, marketing sau in scopul realizarii oricarui alt interes legitim.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre Premium a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Toate aspectele legate de utilizarea prezentului website sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile din Romania, orice litigii urmand sa fie supuse jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti din Romania.

Premium poate modifica prezentele conditii de utilizare la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisare pe website-ul www.premium.ro. Modificarile facute astfel sunt considerate acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca website-ul dupa afisarea lor.

Dotări si facilități

 • Structura clădirilor este de calitate superioară, pe cadre de beton, cu radier general, rezistente chiar şi la seisme de peste 8 grade Richter.
 • În cazul teraselor şi balcoanelor au fost folosite hidroizolaţii durabile, iar pentru pereţii subsolurilor s-au utilizat hidroizolaţii traditionale.
 • Instalaţiile aparatelor de aer condiţionat au fost concepute pentru ca scurgerea condensului să fie direcţionată direct în canalizare.
 • Compartimentările interioare sunt realizate din BCA (Ytong) şi sunt tencuite. 
 • Finisajele şi dotările sunt de calitate: granit pe holuri, balustrade de aluminiu eloxat, lift Schindler de 9 persoane.
 • Rampele de acces în parcarea subterană sunt moderne, au funcţie de degivrare, iar usile de garaj sunt marca Hormann.
 • Fiecare intrare in bloc este prevazuta cu interfon si loby de dimensiuni generoase.
 • Fiecare apartament dispune de o centrală termică proprie, marca Buderus, iar contorul de gaze este montat în exterior, pe balconul care aparţine părţilor comune.
 • Înregistrarea consumului pentru utilităţi - curent electric, apă şi gaze - se face separat, în cazul fiecărui apartament în parte.
 • Designul exterior este modern, din placaj ceramic, combinat cu tencuială acrilică şi balustrade din aluminiu şi sticlă.
 • Glafurile exterioare sunt din aluminiu, vopsite în camp electrostatic (Helopal).
 • Ţevile instalaţiilor de încălzire şi alimentare cu apă sunt din cupru.
 • Instalaţia electrică este realizată prin ţeavă, în pardoseală şi pe tavan, sub plafon de rigips, din conductor de cupru.