Birou: B-dul Apicultorilor nr. 10, sector 1, Bucureşti
Showroom: Str. George Ranetti nr. 2-8, sector 6, Bucureşti

Premium North Lane

Apartamentele cu 3 camere au suprafeţe cuprinse între 81 mp şi 147 mp construiţi şi sunt situate de la parter, la etajul 5. Sunt disponibile sub diferite compartimentări, toate bucurându-se de avantajul de a avea partea de zi foarte bine delimitată de dormitoare.

Apartamentele sunt concepute în configuraţii practice, eficiente şi dispun de designuri moderne. Dotări de top au fost îmbinate intr-un stil prietenos, confortabil și convenabil. 

Fiecare apartament dispune de o centrală termică proprie cu contor de gaze montat în exterior. Înregistrarea consumului pentru utilităţi se face separat, în cazul fiecărui apartament în parte, pentru curent electric, apă şi gaze. 

Designul exterior este modern, realizat cu placaj ceramic combinat cu tencuială acrilică. Instalaţiile de încălzire şi alimentare cu apă sunt din cupru,  iar instalaţia electrică este realizată prin ţeavă, în pardoseală. Compartimentările interioare sunt făcute exclusiv din BCA şi sunt tencuite.  

Instalaţiile aparatelor de aer condiţionat au fost concepute pentru ca scurgerea condensului să fie direcţionată direct în canalizare. 

Apartamentele sunt predate la cheie, cu gresie, faianţă, parchet, centrală proprie, obiecte sanitare, uşi de interior şi de exterior, calorifere, instalaţii electrice, tâmplărie PVC cu geamuri termopan.

... vezi mai mult

Premium North Lane - Apicultori nr. 12

Apartament S4

Subsol

Tip apartament: 3 camere

Preț vânzare*: 139000 €

Preț închiriere*: 700 € / lună

vezi detalii

Parcare inclusa

Apartament S5

Subsol

Tip apartament: 3 camere

Preț vânzare*: 136000 €

Preț închiriere*: 800 € / lună

vezi detalii

Parcare inclusa

Apartament 09

Parter

Tip apartament: 3 camere

Preț vânzare*: 157000 €

Preț închiriere*: Nu este disponibil

vezi detalii

Parcare inclusa

* Prețurile nu conțin TVA

Dotări si facilități

 • Premium North Lane este situat în partea de nord a Capitalei, în zona Băneasa.
 • Blocurile beneficiază de o poziţie privilegiată, fiind amplasate între lacul Herăstrău şi pădurea Băneasa, cu privelişte spre lac, într-o zonă complet nouă.
 • Premium North Lane este un ansamblu format din mai multe clădiri cu regim de înălţime 1S+P+6E, 2S+P+6E, 1S+5E, situate pe B-dul Apicultori şi Gh. Ionescu Siseşti nr.225c.
 • Blocurile sunt compuse din garsoniere, apartamente cu 2, 3 şi 4 camere. La etajele 6 sunt amplasate apartamentele penthouse, iar la parter sunt apartamente cu grădină.
 • Structura clădirilor este de calitate superioară, pe cadre de beton, cu radier general, rezistente la cutremure de 8,5 pe scara Richter.
 • Hidroizolaţiile pentru terase şi balcoane sunt tradiţionale, iar pereţii subsolurilor dispun de hidroizolaţii verticale.
 • Balcoanele şi terasele sunt prevăzute cu scurgeri direct în canalizare.
 • Compartimentările interioare sunt din BCA (Ytong) şi sunt tencuite.
 • Finisaje şi dotări de calitate: granit pe holuri, balustrade din aluminiu eloxat, lift Schindler de 9 persoane.
 • Infrastructura este nouă, zona dispunând de canalizare, alimentare cu apă, reţea de gaze, reţea de telecomunicaţii NetCity, iluminat stradal, 4 benzi de circulaţie, trotuare generoase etc.
 • Mijloace de transport : 205 spre Gara de Nord, 261 spre Piaţa Presei Libere - zona comercială Băneasa (Ikea, Feeria, Carrefour, Bricostore, Metro), 112 spre metrou Pipera - Aurel Vlaicu, staţia de metrou Străuleşti - în construcţie.