Birou: B-dul Apicultorilor nr. 10, sector 1, Bucureşti
Showroom: Str. George Ranetti nr. 2-8, sector 6, Bucureşti

Apartamente

Premium s-a gândit la toate nevoile tale şi a conceput cele mai diverse tipuri de apartamente, în cele mai practice zone din Bucureşti! Alegerea îţi aparţine!

Apartamentele dispun de terase spaţioase şi grădini private, iar vederea este plăcută, în orice ansamblu Premium alegi să te muţi.

Astfel, dacă preferi o viaţă activă, Premium Regie eşte la doi paşi de orice mijloc de transport în comun. De aici, din balconul tău, vei putea privi râul Dâmboviţa sau parcul Universităţii Politehnice, vederea nefiind obstrucţionată de clădiri înalte.

Într-o oază de linişte, în nordul Bucureştiului, lângă pădurea Băneasa şi lacul Herăstrău, complexul North Lane Residence a fost conceput pentru o comunitate Premium cu standarde de viaţă europene. Aproape de aeroport şi de DN1, North Lane este locaţia perfectă pentru oamenii de afaceri, pentru că drumurile spre întâlnirile de business trebuie să fie cât mai scurte. Premium North Lane îţi pune la dispoziţie, de asemenea, o diversitate de modele de apartamente, printre care şi penthouse-uri. Poţi, de asemenea, să închiriezi un o locuinţă mobilată şi utilată pentru cele mai exigente gusturi.

Apartamentele North Lane sunt finalizate, potrivite pentru mutare imediată sau investiţie sigură, pe termen lung. Apartamentul închiriat poate deveni al tău. Transformă-ţi chiria în rată printr-o investiţie sigură, cu cea mai avantajoasă dobândă, de 6-9% pe an, şi te muţi imediat în apartamentul tău Premium North Lane.

Apartamentele sunt concepute în configuraţii practice, eficiente şi dispun de designuri moderne. Dotări de top au fost îmbinate într-un stil prietenos, confortabil și convenabil.

Fiecare apartament dispune de o centrală termică proprie cu contor de gaze montat în exterior. Înregistrarea consumului pentru utilităţi se face separat, în cazul fiecărui apartament în parte, pentru curent electric, apă şi gaze. Ţevile instalaţiilor de încălzire şi alimentare cu apă sunt din cupru, iar instalaţia electrică este realizată prin ţeavă, în pardoseală şi pe tavan, sub plafon de rigips, din conductor de cupru. Compartimentările interioare sunt făcute din BCA (Ytong) şi sunt tencuite. 
Instalaţiile aparatelor de aer condiţionat au fost concepute pentru ca scurgerea condensului să fie direcţionată direct în canalizare.
Apartamentele sunt predate la cheie, cu gresie, faianţă, parchet, centrală proprie, obiecte sanitare, uşi de interior şi de exterior, calorifere, instalaţii electrice, tâmplărie PVC 7 camere Salamander cu geamuri tripan. 

... vezi mai mult

Premium North Lane - Apicultori nr. 12

Apartament 09

Parter

Tip apartament: 3 camere

Preț vânzare*: 157000 €

Preț închiriere*: Nu este disponibil

vezi detalii

Parcare inclusa

Apartament S7

Subsol

Tip apartament: 2 camere

Preț vânzare*: 125000 €

vezi detalii

Apartament S1

Subsol

Tip apartament: 2 camere

Preț vânzare*: 115000 €

vezi detalii

Apartament S3

Subsol

Tip apartament: Spații servicii

Preț vânzare*: 370000 €

vezi detalii

Apartament S4

Subsol

Tip apartament: 3 camere

Preț vânzare*: 139000 €

Preț închiriere*: 700 € / lună

vezi detalii

Parcare inclusa

Apartament S5

Subsol

Tip apartament: 3 camere

Preț vânzare*: 136000 €

Preț închiriere*: 800 € / lună

vezi detalii

Parcare inclusa

Apartament S6

Subsol

Tip apartament: 2 camere

Preț vânzare*: 83000 €

Preț închiriere*: 900 € / lună

vezi detalii

Parcare inclusa

Premium North Lane - Apicultori nr. 10

Apartament S1

Demisol

Tip apartament: 3 camere

Preț vânzare*: 119000 €

vezi detalii

Apartament S2

Demisol

Tip apartament: 2 camere

Preț vânzare*: 87000 €

vezi detalii

Premium North Lane - Apicultorilor 70 - 72

Apartament o14

Tip apartament: 2 camere

Preț vânzare*: 136000 €

vezi detalii

Apartament oo8

Tip apartament: Garsonieră

Preț vânzare*: 92000 €

vezi detalii

* Prețurile nu conțin TVA

Dotări si facilități

 • Structura clădirilor este de calitate superioară, pe cadre de beton, cu radier general, rezistente chiar şi la seisme de peste 8 grade Richter.
 • În cazul teraselor şi balcoanelor au fost folosite hidroizolaţii durabile, iar pentru pereţii subsolurilor s-au utilizat hidroizolaţii traditionale.
 • Instalaţiile aparatelor de aer condiţionat au fost concepute pentru ca scurgerea condensului să fie direcţionată direct în canalizare.
 • Compartimentările interioare sunt realizate din BCA (Ytong) şi sunt tencuite. 
 • Finisajele şi dotările sunt de calitate: granit pe holuri, balustrade de aluminiu eloxat, lift Schindler de 9 persoane.
 • Rampele de acces în parcarea subterană sunt moderne, au funcţie de degivrare, iar usile de garaj sunt marca Hormann.
 • Fiecare intrare in bloc este prevazuta cu interfon si loby de dimensiuni generoase.
 • Fiecare apartament dispune de o centrală termică proprie, marca Buderus, iar contorul de gaze este montat în exterior, pe balconul care aparţine părţilor comune.
 • Înregistrarea consumului pentru utilităţi - curent electric, apă şi gaze - se face separat, în cazul fiecărui apartament în parte.
 • Designul exterior este modern, din placaj ceramic, combinat cu tencuială acrilică şi balustrade din aluminiu şi sticlă.
 • Glafurile exterioare sunt din aluminiu, vopsite în camp electrostatic (Helopal).
 • Ţevile instalaţiilor de încălzire şi alimentare cu apă sunt din cupru.
 • Instalaţia electrică este realizată prin ţeavă, în pardoseală şi pe tavan, sub plafon de rigips, din conductor de cupru.